O MENI

“If it’s important to you, you’ll find a way. If it’s not, you’ll find an excuse.” Ryan Blair

 

S športom se ukvarjam že od svojega 4. leta dalje. Kot malega navdušenca hokeja so me starši vpisali v hokejski klub Olimpija, pri katerem sem tudi zaključil ˝kariero˝ po 18ih letih. Hokejska pot se tam ni ustavila, saj še vedno amatersko igram hokej na ledu in in-line hokej. Skupaj to sedaj šteje že 26 let aktivnega hokeja. V tem času sem igral tako v reprezentanci hokeja na ledu do 20let, kot tudi v članski reprezentanci v in-line hokeju. Od nekdaj sem  vsestranski športnik, saj sem preigral mnogo nogometa, odbojke, košarke ter ostalih ekipnih športov.

Po končani Srednji lesarski šoli sem se vpisal na Fakulteto za šport, kjer sem pridobil licenco fitnes trenerja pri FZS (Fitnes Zveza Slovenije). Kasneje pa sem preko tečajev pridobil še licence Power Plate inštruktorja, prehranskega svetovalca ter inštruktorja olimpijskega dvigovanja uteži.
Z delom trenerja se ukvarjam že slabo desetletje. Izkušnje pridobivam na področju osebnega trenerstva, skupinskih vadbah (BOOTCAMP, shujševalne klinike,...), rehabilitacij po poškodbah, ter kondicijskijh priprav športnikov/rekreativcev.

O MENI

 ˝If it is important to you, you will find a way.

If it is not, you will find an excuse.˝

Ryan Blair

 

S športom se ukvarjam že od svojega 4. leta dalje. Kot malega navdušenca hokeja so me starši vpisali v hokejski klub Olimpija, pri katerem sem tudi zaključil ˝kariero˝ po 18ih letih. Hokejska pot se tam ni ustavila, saj še vedno amatersko igram hokej na ledu in in-line hokej. Skupaj to šteje že 30 let aktivnega igranja hokeja. V tem času sem zaigral tako v reprezentanci v hokeju na ledu do 20 let, kot tudi v članski in-line reprezentanci. Od nekdaj sem vsestranski športnik, ki vedno išče nove podvige in načine vključevanja športa v svoje življenje.

 

Po končani srednji lesarski šoli sem se vpisal na Fakulteto za šport v Ljubljani, kjer sem tudi kasneje pridobil licenco fitnes trenerja pri FZS (Fitnes Zveza Slovenije). Ker mislim da je življenje konstantno učenje sem kasneje opravil tudi licence za prehranskega svetovalca pri FZS, inštruktorja olimpijskega dvigovanja uteži pri EWF (Olimpic Weightlifting Federation) ter licenco Powerplate trenerja.

 

Delo trenerja opravljam že dobro desetletje in v tem obdobju sem izkušnje pridobival na področjih izgubljanja telesne maščobe, pridobivanju mišične mase, rehabilitacije po poškodbah, preventivnega treninga, kondicijskih priprav profesionalnih športnikov in rekreativcev, bootcampih, shujševalnij klinikah….

Varovanje osebnih podatkov Copyright, vse pravice pridržane - Janez Igličar s.p. ,2018